Z12 and skipped trades by margin

Posted By: jmlocatelli

Z12 and skipped trades by margin - 04/04/19 03:02

Hi,
I'm trying to trade Z12 in a ActivTrades real account.
No trades entered yet, but many skipped messages like:
[GBP/USD:ES:L] Skipped (Margin 2 Min 44)
[USD/CAD:HU:L] Skipped (Margin 2 Min 33)

My account at ActivTrades allows me a leverage to a maximum of 30.
I set the capital to 250.
Assets list represents the actual ActivTrades leverage per symbol.

What should I look for to solve this issue?

rgds
jm
Posted By: jcl

Re: Z12 and skipped trades by margin - 04/04/19 07:24

For your wallet. More money, more trades.
Posted By: jmlocatelli

Re: Z12 and skipped trades by margin - 04/04/19 12:24

tks,
So, is the small allocated capital the only reason for these skipped trades?
Posted By: jcl

Re: Z12 and skipped trades by margin - 04/04/19 14:08

Yes.
Posted By: jmlocatelli

Re: Z12 and skipped trades by margin - 04/04/19 14:50

tks again,
Posted By: SnoopySniff

Re: Z12 and skipped trades by margin - 07/20/19 20:31

It would work with a cent account. Your 250 would be treated like 25000. laugh But cent accounts usually don't support the indicies like US30.
© 2020 lite-C Forums