Gamestudio Links
Zorro Links
Newest Posts
how to plot a price curve and an indicator
by hola123. 04/04/20 18:47
deepsignal r run time error
by hola123. 04/04/20 18:17
Slowness after update
by Spirit. 04/04/20 11:46
Best Broker for US Resident?
by tradingest. 04/04/20 11:05
Ally Invest Can't Connect
by beo. 04/04/20 02:00
Clearing log window
by jbhunter. 04/04/20 00:58
AUM Magazine
Latest Screens
The Space Between
Pogostuck: Rage With Your Friends
Worst Case Z
AckCon'18 - Lotter vs the World 2 - Preview Release
Who's Online Now
11 registered members (Quad, hast29, AndrewAMD, kvm, Jerome8911, panz, 3run, HF_Psy, alibaba, hola123), 650 guests, and 4 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
beo, marsz, gonzalez21, Cobus, HF_Psy
18411 Registered Users
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479175
02/26/20 14:29
02/26/20 14:29
Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
jcl Offline

Chief Engineer
jcl  Offline

Chief Engineer

Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
Yes, that's the problem. MT4 returned no exit price. Therefore the results do not match.

Which Zorro version are you using?

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479186
02/27/20 14:18
02/27/20 14:18
Joined: Dec 2016
Posts: 14
T
tnktnns Offline OP
Newbie
tnktnns  Offline OP
Newbie
T

Joined: Dec 2016
Posts: 14
I've been running this on Zorro 2.20
late last year I was running z7 on Zorro 2.15 and getting similar error's & results too

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479197
02/28/20 11:13
02/28/20 11:13
Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
jcl Offline

Chief Engineer
jcl  Offline

Chief Engineer

Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
Ok. This is apparently an issue with the MT4 server setup of that broker. For a workaround, edit your z.ini file and set BrokerPatch = 3. Then Zorro will calculate the profits. This will produce more correct values, but they will still not 100% match the MT4 results. But it is not harmful to the strategy.

We would like to look closer into that matter. Does it only happen with a real account, or also with a demo account? Do you get error 015 with trades of any asset, or only with some assets?

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479208
02/29/20 04:54
02/29/20 04:54
Joined: Dec 2016
Posts: 14
T
tnktnns Offline OP
Newbie
tnktnns  Offline OP
Newbie
T

Joined: Dec 2016
Posts: 14
Okay I'll try this workaround, thanks for your help.


These results I've posted are from running a Demo account, and it also happened earlier on a Real live account too; in fact I only started running this Demo after getting these weird errors during a live run.

And yes, the error 015 seem to happen with any asset; here's a few recent errors I just got in my Zorro log:

Error 015: trade [EUR/USD:PD:L0540] bad exit price 0.0000
[EUR/USD:PD:L0540] Sell 23@0.0: -24955 at 09:59:12
Error 015: trade [USD/JPY:PD:L0541] bad exit price 0.0000
[USD/JPY:PD:L0541] Sell 25@0.0: -25003 at 09:59:12

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479258
03/11/20 08:40
03/11/20 08:40
Joined: Dec 2016
Posts: 14
T
tnktnns Offline OP
Newbie
tnktnns  Offline OP
Newbie
T

Joined: Dec 2016
Posts: 14
Hey jcl I've been running the system with brokerpatch set to 3 as per your guidance above, and you did mention that the results still wouldn't match my Mt4 results 100%... but I'm getting numbers wayy off now lol.

Zorro’s now telling me that I have an equity of -39189 and lost -49165 in the 11 days I’ve been running this under brokerpatch = 3; and yet my actual equity in this demo account has gone from about 10284 to 9299.

Considering all this, I suppose it's now safe to assume that something is off with my asset list right?


Thanks for any help you can provide.

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479259
03/11/20 12:19
03/11/20 12:19
Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
jcl Offline

Chief Engineer
jcl  Offline

Chief Engineer

Joined: Jul 2000
Posts: 27,156
Frankfurt
Yes. When you use BrokerPatch, then your asset list must be correct. A wrong asset list would then produce likewise wrong results. Check your asset parameters, as described here: https://manual.zorro-project.com/account.htm

Re: Zorro showing Incorrect Results (I think..?) [Re: tnktnns] #479267
03/12/20 07:22
03/12/20 07:22
Joined: Dec 2016
Posts: 14
T
tnktnns Offline OP
Newbie
tnktnns  Offline OP
Newbie
T

Joined: Dec 2016
Posts: 14
ok will do, thank you

Page 2 of 2 1 2

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.1