Gamestudio Links
Zorro Links
Newest Posts
A9
by 3run. 07/16/20 13:42
Trouble getting data with IB Gateway
by richs. 07/16/20 13:04
Futures with IB
by jbhunter. 07/16/20 01:08
Maximum Value
by AndrewAMD. 07/15/20 12:50
What are you working on?
by NeoDumont. 07/14/20 23:06
Engine window and DPI scaling
by Dooley. 07/14/20 20:27
AUM Magazine
Latest Screens
The Space Between
Pogostuck: Rage With Your Friends
Worst Case Z
AckCon'18 - Lotter vs the World 2 - Preview Release
Who's Online Now
9 registered members (3run, Nymphodora, kvm, AndrewAMD, Quad, richs, onoff, Michael_Schwarz, 20BN), 392 guests, and 5 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Estripa, nowater, dasanc, DavidFdez, TraderKevin
18478 Registered Users
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Z1 horrible results #480624
06/20/20 05:39
06/20/20 05:39
Joined: Mar 2019
Posts: 189
D
danatrader Offline OP
Member
danatrader  Offline OP
Member
D

Joined: Mar 2019
Posts: 189
See attachment.


It wasn't like that before 2.25


Also I wasn't aware that oversampling was turned on for backtests in the past.
Definitly it is now.

I think something was changed on the strategy that did not really help it?

Attached Files Z1-horrible-result.png
Last edited by danatrader; 06/20/20 08:35.
Re: Z1 horrible results [Re: danatrader] #480653
06/23/20 12:16
06/23/20 12:16
Joined: Jul 2000
Posts: 27,258
Frankfurt
jcl Offline

Chief Engineer
jcl  Offline

Chief Engineer

Joined: Jul 2000
Posts: 27,258
Frankfurt
No, but if you managed to mess up our fine Z1 system, look in the performance report - there you'll normally see the reason. Usually, wrong asset parameters. If you can't fix them on your own, you can always get help from Support. Definitely don't trade it in that configuration!

Re: Z1 horrible results [Re: danatrader] #480665
06/24/20 16:34
06/24/20 16:34
Joined: Mar 2019
Posts: 189
D
danatrader Offline OP
Member
danatrader  Offline OP
Member
D

Joined: Mar 2019
Posts: 189
If it is the settings, how come that Z12 & Z2 are fine with the same settings?

That can't be, downloaded actual assetlist from Broker with download script, assetlist looks fine, still the problem remains.

...well, seems something may be wrong with the US30 / SP500 / NAS? Cause Z3 suddenly isn't doing so well in backtest either.

What I don't really understand, I downloaded the Assets files with the download script, that used to always work well, somehow it doesn't anymore, so the leverage for the indices is wrong... I am sorry for assuming the Z1 was wrong.

Last edited by danatrader; 06/24/20 17:21.

Moderated by  Petra 

Gamestudio download | chip programmers | Zorro platform | shop | Data Protection Policy

oP group Germany GmbH | Birkenstr. 25-27 | 63549 Ronneburg / Germany | info (at) opgroup.de

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.1